Top

MIN A-KASSE

min-a-kasse_2

MIN A-KASSE

untitled-44 untitled-33

 

Min A-kasse er én af landets ældste a-kasser, der har eksisteret siden 1914, og der er en årsag til, at de fortsat er blandt de a-kasser med den højeste medlemstilfredshed. A-kassen fungerer som LO a-kasse og er for:

  • Lønmodtagere
  • Selvstændige
  • Studerende

Medlemstallet tæller over 90.000, og Min A-kasse samarbejder med 16 faglige organisationer for et bredt kendskab til forskellige brancher.  Det månedlige kontingent ligger i den lave ende med 457 kr. (2017) for en fuldtidsforsikring.

 

Ved ledighed får du individuelt tilrettelagt rådgivning og sparring, så du hurtigst muligt kan komme tilbage i job. Som medlem har du desuden mulighed for at tegne en lønsikring, så du er sikret et en højere månedlig udbetaling, hvis du skulle blive ledig.

 

 

Derfor skal du vælge Min A-kasse som din a-kasse

Vælg Min A-kasse, hvis du vil have en a-kasse med mange års erfaring, en a-kasse der værner om sine medlemmer, og en a-kasse som har et ganske overkommeligt medlemsgebyr. Tilfredsheden blandt medlemmerne er til at tage at føle på. Min A-kasse har høje scorer og fine anmeldelser i tilfredshedsundersøgelser lavet af blandt andet STAR og MSI.

 

Fordele ved Min A-kasse:

  • Lavt månedligt kontingent
  • Vejledning og sparring
  • Mulighed for lønsikring
  • Tilfredse medlemmer

 

 

untitled-44 untitled-33

 

Johnny Magnussen
INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR