Top

FRIE FUNKTIONÆRER

frie-funktinærer-a-kasse-fagforegning

FRIE FUNKTIONÆRER

untitled-44    Tilmeld dig Frie Funktionæres A-kasse

 

Med en særlig høj medlemstilfredshed og mulighed for fagforening, er Frie Funktionærer det oplagte valg når der skal vælges A-kasse. Mange har kun fokus på selve A-kassen og glemmer ofte alt om fagforeningen – denne mulighed er dog guld værd, hvis du ender med at have brug for juridiske råd og vejledning. Især ved tvister omkring opsigelse eller fyring, kan det virkelig svare sig at være tilmeldt en A-kasse, som også tilbyder muligheden for fagforening.

 

Frie Funktionærer er en tværfaglig a-kasse. Dette betyder med andre ord at alle kan blive medlem, uanset hvad du arbejder med, og hvilken uddannelse du har – også hvis du er selvstændig. Som studerende kan du endda blive medlem ganske gratis.

 

Fordele for dig

Med de Frie Funktionærers A-kasse får du desuden tilbud om kurser og efteruddannelse i blandt andet IT og kommunikation. Til trods for at de Frie Funktionæres a-kasse er åben for alle faggrupper, så bliver der skræddersyet en løsning til det enkelte medlem.

 

Hos Frie Funktionærer koster et medlemskab af a-kassen 468 kr. pr. måned, et beløb som er fradragsberettiget hos SKAT. Reelt giver du giver således kun 312 kr. om måneden for medlemskabet – Frie Funktionærer sørger automatisk for, at du får tildelt fradraget. Det er nemt at tilmelde sig Frie Funktionærer, og betalingerne kører nemt og automatisk via betalingsservice.

 

trustpilot-frie-funktionærer

 

Yderligere informationer
Pris pr. måned: 468 kr.
Antal medlemmer: 26.000
Tilfredshed: 9.2/10
Fagforening: Muligt tilvalg

 

untitled-44    Tilmeld dig Frie Funktionære's A-kasse

 

akdk
1 KOMMENTAR
  • Casper

    Jeg er selv medlem af Frie Funktionærer, og det virker super godt. En klar anbefaling herfra.

    18. oktober 2017 KL 20:08 Svar

SKRIV EN KOMMENTAR